Hoe laat je nepnagels langer zitten? – 4 stappen

Hoe laat je nepnagels langer zitten? – 4 stappen

Nepnagels bieden een gemakkelijke en stijlvolle oplossing om een prachtige manicure te krijgen zonder dat je een afspraak in de salon hoeft te maken of traditionele nagelverlenging nodig hebt. Als je fan bent van nepnagels, vraag je je misschien af hoe je de levensduur kunt verlengen en hoe je ervoor kunt zorgen dat ze er zo lang mogelijk fantastisch blijven uitzien. In deze uitgebreide gids delen we tips van experts en de beste manieren om je nepnagels langer mooi te houden.

Hoe lang blijven nepnagels zitten?

Mits je kwaliteitsnagels en lijm gebruikt, en je de nagels goed aanbrengt en met zorg behandelt, kunnen nepnagels zo'n 3 tot 4 weken mooi blijven en goed blijven zitten. Met lijmtabjes blijven de nagels minder lang zitten, namelijk ongeveer een week. 

Hoe lang nepnagels blijven zitten hangt af van vier dingen:

1. De kwaliteit van de nepnagel

2. De kwaliteit van de lijm(tabjes)

3. Hoe je de nepnagel aanbrengt

4. Hoe je omgaat met je nepnagels nadat je ze hebt aangebracht.

In dit artikel duiken we in al deze vier aspecten om ervoor te zorgen dat jouw nepnagels zo lang mogelijk blijven zitten!

1. Kies kwaliteitsvolle nepnagels

Om ervoor te zorgen dat nepnagels lang blijven zitten, is het ten eerste van belang dat je hoge kwaliteits nepnagels koopt, zoals Dorabelle's nepnagels. Een manier om dit te zien is om naar de hardheid van de nepnagel te kijken. Een goede nepnagel is NIET buigbaar aan de bovenkant (vanaf het midden gezien). De onderkant mag wel buigbaar zijn. Verder is de dikte van de bovenkant van de nepnagel vergelijkbaar of iets dikker dan je natuurlijke nagel. Hoogwaardige nepnagels zullen minder snel chippen of hun vorm verliezen, waardoor ze langer gedragen kunnen worden.

Houd bij het kiezen van je nepnagels rekening met de gewenste lengte en vorm die past bij je persoonlijke stijl en voorkeur. Of je nu de voorkeur geeft aan een natuurlijke look of een opvallend statement wilt maken met levendige kleuren en ingewikkelde designs, er zijn eindeloos veel opties om uit te kiezen. Naast het brede scala aan beschikbare ontwerpen, bieden nepnagels gemak en gebruiksgemak. Vergeleken met traditionele nagelverbeteringen zoals acryl- of gel-extensions, zijn nepnagels een snel en probleemloos alternatief. Ze kunnen thuis worden aangebracht, waardoor je tijd en geld bespaart in de nagelstudio.

2. Gebruik een lijm van goede kwaliteit

De lijm die je gebruikt kan van grote invloed zijn op de levensduur van je nepnagels. Kies voor een nagellijm of lijmtabs (zelfklevende stickers) van hoge kwaliteit.

Bij elk pakje nagels dat je bij ons koopt, zit een setje lijmtabs van hoge kwaliteit! Hiermee blijven je nagels zo'n week zitten.

3. Breng de nepnagels zorgvuldig aan

Het goed aanbrengen is de sleutel tot langdurige nepnagels. Begin met het plaatsen van de nepnagel direct boven je natuurlijke nagel en druk dan zachtjes van het midden naar de randen. Druk niet te hard als je lijm gebruikt, want dan kan de lijm zich te dun verspreiden. 

TIP: Bereid je natuurlijke nagels goed voor

Om ervoor te zorgen dat je nepnagels lang meegaan, is het aan te raden om je natuurlijke nagels goed voor te bereiden voordat je ze aanbrengt. Voordat je nepnagels aanbrengt, moet je ervoor zorgen dat je natuurlijke nagels schoon, droog en vrij van olie of lotions zijn. Meer informatie over het perfect aanbrengen van nepnagels vind je hier!

 

4. Wees voorzichtig met je handen

Hoe je je nagels langer kunt laten meegaan, begint met goed op je handen letten. Dit kan de levensduur van je nagels aanzienlijk beïnvloeden. Gebruik je nagels niet als gereedschap om pakjes te openen of andere taken uit te voeren waardoor ze kunnen afbreken. Trek ook niet aan de randen van je nagels, want dit kan leiden tot voortijdig loslaten.

TIP: Vermijd overmatige blootstelling aan water

Water is een van de grootste vijanden van nepnagels. Over het algemeen wordt je geadviseerd om lange douches met druknagels te vermijden.

Hoewel onze lijmen waterbestendig zijn en je er gemakkelijk mee kunt douchen, kun je langdurige blootstelling aan water het beste vermijden om ervoor te zorgen dat de nagels hoe dan ook goed blijven zitten. Als je bijvoorbeeld klusjes doet waarbij water te pas komt, zoals afwassen, draag dan beschermende handschoenen om je nagels te beschermen.

TIP: Vermijd agressieve chemicaliën

Blootstelling aan agressieve chemicaliën kan de verbinding tussen je druknagels en je natuurlijke nagels verzwakken. Als je schoonmaakmiddelen of andere chemicaliën gebruikt, draag dan handschoenen om je nagels te beschermen tegen mogelijke schade.

TIP: Let op je activiteiten

Hoewel onze nepnagels gemaakt zijn om lang mee te gaan, kunnen sommige activiteiten een groter risico vormen voor hun levensduur. Als je activiteiten doet waarbij je nagels herhaaldelijk worden gestoten of onder druk komen te staan, zoals sporten, overweeg dan om beschermende handschoenen te dragen om schade te voorkomen of kies voor nagels die relatief kort zijn.

Nepnagels goed bewaren

Na het verwijderen van je nepnagels moet je ze goed opbergen om hun vorm te behouden en schade te voorkomen. Doe ze terug in hun originele verpakking of gebruik een klein bakje met zachte vulling om ze veilig te bewaren.

Nepnagels op de juiste manier verwijderen

Als je klaar bent om je nagels te verwijderen, doe dat dan voorzichtig en voorzichtig. We hebben een heel artikel geschreven over het verwijderen van nepnagels zonder schade aan te richten, maar om het samen te vatten: laat je nagels minstens 5 minuten weken in een warm sopje om de lijm los te maken. Zodra de nagels een beetje loskomen, gebruik je voorzichtig een nagelriemstokje om de nepnagels van de nagelriemlijn los te maken. Trek ze er niet met kracht af, want dit kan je natuurlijke nagels beschadigen. Droog ze voorzichtig af en berg ze veilig op zodat je ze de volgende keer weer kunt gebruiken.

Conclusie: Hoe blijven nepnagels het langst zitten?

In deze blogpost hebben we besproken hoe je je nepnagels langer mooi kunt houden. Door deze tips en best practices te volgen, kun je de levensduur van je nagels verlengen en ze er langer fantastisch uit laten zien. Door te kiezen voor nepnagels van hoge kwaliteit, de juiste lijm te gebruiken en je handen goed te verzorgen, haal je het meeste uit je prachtige nepnagels. Denk eraan dat je niet te veel water gebruikt, vermijd agressieve chemicaliën en bewaar je nepnagels altijd op de juiste manier om de kwaliteit te behouden. Met deze stappen kun je genieten van prachtige en langhoudende nepnagels die je stijl en schoonheid moeiteloos verbeteren.

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Benieuwd naar onze collectie?