Hoe nepnagels aanbrengen: Een stap-voor-stap handleiding

Hoe nepnagels aanbrengen: Een stap-voor-stap handleiding

Welkom bij Dorabelle, je ultieme bestemming voor luxe en betaalbare nepnagels! Zelf nepnagels zetten kan als een uitdaging aanvoelen, vooral als je nieuw bent in de wereld van nepnagels. Hoe breng je nepnagels aan? In deze uitgebreide gids helpen we je stap voor stap bij het aanbrengen van nepnagels als een pro, zodat je prachtige manicures kunt hebben zonder naar de salon te hoeven gaan. Laten we beginnen!

Waarom zou je kiezen voor nepnagels?

Voordat we ons gaan verdiepen in het aanbrengproces, zullen we eerst uitleggen waarom nagels met nepnagels de voorkeur hebben gekregen van veel beautyfanaten:

 1. Gemak: Nepnagels bieden een snelle en gemakkelijke manier om je nagels te transformeren zonder het gedoe van wachten tot de nagellak droog is en zonder dat je naar de salon hoeft.
 2. Betaalbaarheid: Vergeleken met een bezoek aan een salon zijn nepnagels budgetvriendelijk en kunnen ze voor meerdere toepassingen worden hergebruikt.
 3. Veelzijdigheid: Met een scala aan kleuren, vormen en designs heb je de vrijheid om te experimenteren met verschillende stijlen.
 4. Geen schade: Voor nepnagels heb je geen agressieve chemicaliën nodig, waardoor je minder risico loopt op schade aan je natuurlijke nagels.

Voorbereiding: enorm belangrijk voor vlekkeloos aanbrengen

Oké, laten we eens kijken hoe je nepnagels aanbrengt.

 

Verzamel je benodigdheden:

 • Een setje nepnagels van Dorabelle (natuurlijk!)
 • Nagelvijl (inbegrepen bij Dorabelle nepnagels)
 • Nagelriemstokje (inbegrepen bij Dorabelle nepnagels)
 • Nagellijm of zelfklevende tabs (tabs zijn inbegrepen bij Dorabelle nepnagels)
 • Alcohol doekjes of nagellak remover
 • Nagelknipper

Je natuurlijke nagels voorbereiden:

 1. Verwijder eventuele nagellak en oliën met een alcoholdoekje of nagellakremover. Druknagels hechten beter op een schoon, droog oppervlak.
 2. Knip je nagels op de gewenste lengte.
 3. Gebruik een nagelvijl om je natuurlijke nagels in vorm te brengen. Zorg ervoor dat ze niet breder zijn dan de press on nails die je gebruikt.

Stap-voor-stap handleiding: Je nepnagels aanbrengen

 1. Kies de perfecte maat: Hoe je nepnagels aanbrengt begint met het kiezen van de juiste maten. Neem de tijd om de juiste maat nepnagel te vinden voor elk van je natuurlijke nagels. Het is essentieel om een precieze pasvorm te hebben zodat je ze comfortabel en langdurig kunt dragen.
 2. Breng de lijm aan: Afhankelijk van het typenepnagels dat je hebt, kun je nagellijm of lijmtabs gebruiken. Al onze nagels worden geleverd met lijmtabs. Als je de voorkeur geeft aan lijmtabs, trek ze dan gewoon van het vel af en breng ze direct aan op je natuurlijke nagels (of, als je dat liever hebt, op de achterkant van de nepnagels). Zorg dat de lijmtab zo groot mogelijk is, maar NIET groter dan je nagel. Als je nagellijm gebruikt, breng dan een klein druppeltje aan op het midden van je natuurlijke nagel en een beetje op de achterkant van de druknagel. Vermijd het gebruik van te veel lijm, omdat dit kan leiden tot overmatig knoeien en de nagels sneller doet liften.
 3. Press On Applicatie: Als je lijmtabs gebruikt, is dit het moment om het andere uiteinde van de sticker op te tillen. Zie de afbeelding hieronder. Vervolgens, of je nu lijmtabs of nagellijm gebruikt, breng je de nepnagel voorzichtig op één lijn met je nagelriem en zorg je ervoor dat hij gelijk met je natuurlijke nagel zit. Druk de nagel stevig aan, begin in het midden en beweeg naar de zijkanten. Dit helpt luchtbellen te elimineren en zorgt voor een stevige hechting. Houd elke nepnagel een paar seconden op zijn plaats om de lijm goed te laten uitharden.
 4. Vormgeven: Als alle nepnagels zijn geplaatst, gebruik dan een nagelvijl om ze te vormen zoals je wilt dat ze eruit zien en om ongelijke delen te verwijderen.

Kort samengevat:

nepnagels aanbrengen

Als je nagellijm gebruikt in plaats van lijmtabs, smeer dan simpelweg wat lijm op je nagel in plaats van dat je er een lijmtab op plakt. Druk vervolgens de nepnagel op de lijm.

Hieronder zie je een korte video over hoe je nepnagels aanbrengt.

 

Tips voor langdurig dragen en verwijderen

 1. Vermijd overmatige blootstelling aan water: Om ervoor te zorgen dat je nepnagels langer meegaan, probeer je langdurige blootstelling aan water tot een minimum te beperken. Draag handschoenen tijdens het afwassen of andere activiteiten waarbij je in water ondergedompeld wordt. Lees ons artikel over douchen met nepnagels!
 2. Lijm opnieuw aanbrengen: Als een nepnagels begint op te lichten, kun je opnieuw lijm aanbrengen door de nagel voorzichtig op te tillen en een kleine hoeveelheid lijm toe te voegen.
 3. Veilig verwijderen: Als je klaar bent om je nepnagels te verwijderen, laat ze dan een paar minuten weken in een warm sopje om de lijm los te maken. Til de nagels voorzichtig aan de zijkanten op met een nagelriemduwer. Forceer ze er niet af, want dat kan je natuurlijke nagels beschadigen.

Meer tips om je nagels langer te laten zitten vind je hier!

Conclusie: Hoe nepnagels aanbrengen

Gefeliciteerd! Je hebt nu de kunst van zelf nepnagels zetten onder de knie. Met je nieuwe kennis en onze nepnagels kun je gemakkelijk geweldige manicures maken die niet onderdoen voor die van de salon. Vergeet niet om je nepnagels goed te verzorgen, zodat ze langer meegaan, en aarzel niet om het enorme aanbod aan designs en stijlen bij Dorabelle te ontdekken. Maak je klaar om je mooie en trendy nagels moeiteloos te laten zien! Veel stylingplezier!

nepnagels aanbrengen

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Benieuwd naar onze collectie?