Pure and Calm | Dorabelle Nepnagels

Dorabelle is ontstaan uit een gedeelde liefde voor nail art en een verlangen om het voor iedereen toegankelijk te maken. Wat begon als een kleine onderneming is uitgegroeid tot een bloeiende gemeenschap van nagelliefhebbers en trendsetters. Met een diep begrip van het veranderende landschap van nail art, stellen we collecties samen die tijdloze elegantie combineren met hedendaagse flair.

Onze missie is eenvoudig: jou in staat stellen om jezelf thuis mooie nagels te geven. We willen dat je je zelfverzekerd voelt. Dorabelle is er om je te ondersteunen en te inspireren.

Wat ons onderscheidt

Hoge kwaliteit en comfort

We brengen onze nagelproducten met veel zorg en aandacht voor detail op de markt. Je kunt erop vertrouwen dat onze nagels een hoog draagcomfort hebben en enorm lang meegaan.

Makkelijk aanbrengen en verwijderen

Onze nagels zijn thuis makkelijk aan te brengen en te verwijderen zonder schade aan te richten aan je natuurlijke nagels. Zeg maar dááág tegen elke twee weken naar de nagelsalon gaan!

Klantbetrokken

Wij zijn geen statische webshop, maar een community van nagelliefhebbers. Samen met jullie en met professionals werken we samen aan nieuwe ideeën! Heb jij een idee? Mail ons gerust op info@dorabelle.eu. Blijf op de hoogte van acties, nieuwtjes, wedstrijden, en meer door ons te volgen op social media of je aan te melden op de nieuwsbrief.

FAQ

Waar zijn jullie gevestigd?

Ons kantoor is gevestigd in Groningen. Om te zorgen dat je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt, werken we samen met een fulfilment bedrijf in Veenendaal: daar komen je pakketjes vandaan!

Ik heb leuke ideeën voor nagels! Kan ik die opsturen?

Ja zeker! Alle ideeën die we binnen krijgen nemen we mee voor een volgende collectie ;-). Je kunt je ideeën opsturen naar info@dorabelle.eu

Hoe lang blijven de nagels zitten?

Gemiddeld zo'n 1 á 2 weken. Dit ligt eraan hoe je ze hebt aangebracht (juiste maten, goed je handen gewassen en droog gemaakt, etc) en hoe voorzichtig je bent tijdens het dragen van je nagels. Lang douchen of het gebruiken van oliehoudende producten kan de lijm verzwakken, kijk hier dus mee uit!

Contactformulier